Japanse KruidenpeelingJapanse kruidenpeeling

Deze peeling wordt bereid volgens oude Japanse receptuur. De belangrijkste werkstoffen (epygallo-catechine, polyphenolen en flavonoïden) in deze Japanse kruidenpeeling zijn afkomstig van de theeplant camillia senensis, en hebben sterke antioxydatieve eigenschappen welke beschermen tegen veroudering. Daarnaast zijn er kruiden toegevoegd die de werking van de groene thee ondersteunen en de huid een jonger en frisser aanzien geven. Deze peeling ontdoet de huid van gif en afvalstoffen, uw huid wordt merkbaar gladder en zachter.
Deze speciale behandeling is geschikt voor ieder huidtype en in het bijzonder voor de acné huid, rokershuid en de rimpelige (verslapte) huid.
Na twee à drie behandelingen is de conditie van uw huid merkbaar verbeterd.

Dit unieke programma is geïnspireerd door de Japanse schoonheidscultuur. De pure jonge blaadjes van de Japanse groene thee producten in het schoonheidsprogramma houden de huid gezond en in balans.

Onze producten zijn:
  • Hoogwaardige natuurlijke grondstoffen;
  • Op ambachtelijke wijze geproduceerd, naar oude Japanse receptuur
  • Niet op dieren getest, bevat geen dierlijke ingredieënten
  • Voldoet aan het warenwetbesluit cosmetische producten
  • Producten voor de mannenhuid en voor de donkere huid
  • Geregistreerd als veilig product bij Greenpeace

De kracht van Japanse groene thee is wetenschappelijk bevestigd. De heilzame werking van groene thee is door de eeuwen heen proefondervindelijk bewezen.